Jekuntmeer.nl up-to-date

De website Jekuntmeer.nl geeft al sinds jaar en dag een vrijwel compleet online overzicht van de mogelijkheden voor leren, werken, doen en hulp in Amsterdam, Utrecht en Zuid-Holland Noord. Alle organisaties voeren hun aanbod zelf in op de website. Zo zorgen we ervoor dat de activiteiten, projecten en initiatieven actueel zijn en op een aantrekkelijke manier worden gepresenteerd.

Vanaf voorjaar 2018 biedt Jekuntmeer.nl in samenwerking met de gemeente Amsterdam ook het participatieaanbod voor statushouders en vacatures beschut werk. In de categorie Werk is nu plaats voor vacatures beschut werk, werken naar loonwaarde of werk zonder regeling. Zolang het maar betaald werk is voor mensen met een arbeidsbeperking.

In 2018 hebben we opnieuw de aanbieders op Jekuntmeer actief ondersteund met hulp en informatie om Jekuntmeer.nl zo goed mogelijk te kunnen gebruiken. Daarnaast was Jekuntmeer.nl te vinden op 12 stedelijke en lokale evenementen, waaronder participatiemarkten in de Amsterdamse stadsdelen om de bekendheid en het gebruik van Jekuntmeer.nl verder te vergroten.